Menu

Mala šola

Osnove vzgoje in šolanja psa.

Naš tečaj male šole je razdeljen v 2 modula, ki potekata neprekinjeno. Namenjen je vsem psom in vodnikom začetnikom ne glede na starost.

V prvem modulu se bomo posvetili osnovam vzgoje psa. Vodniki boste spoznali delo s klikerjem, saj delamo s pozitivno motivacijo, ker želimo, da je psom delo z nami v užitek in veselje. Seznanili se bomo z vsem potrebnim za mirno sobivanje z vašim novim štirinožnim članom družine in se pogovarjali ter praktično delali na preprečevanju neželenih vedenj. Začeli bomo tudi z učenjem osnovnih povelj in hoje na popuščenem povodcu.

V drugem modulu se bomo poleg vseh uporabnih oblik vzgoje psa začeli ukvarjati tudi s šolanjem. To pomeni, da bodo psi spoznali in utrdili osnovna povelja »sedi«, »prostor«, »sem« ipd. Prav tako pa bomo vse, kar smo osvojili v prvem modulu, nadgradili in sestavili v celoto.

Oba modula potekata na našem poligonu, večkrat pa se bomo s psi odpravili tudi v urbano okolje.
Tečaj poteka 2x tedensko (ponedeljek in sreda) ob 17ih.

Prvi modul obsega 10 ur, cena je 120 eur + članarina 30 eur, ki vam velja za tekoče koledarsko leto.
Prvo uro imate uvodno predavanje, kjer spoznate vse potrebno za začetek in nemoteno delo s psom. Uvodnega predavanja se udeležite brez psa.
Drugi modul obsega 14 ur in se 14. uro zaključi z izpitom, cena je 170 eur.

Svetujemo vam, da obiščeta oba modula, saj boste le tako dobili celotno sliko in vse znanje, ki ga potrebujete, da boste psa vzgojili v prijetnega spremljevalca, s katerim boste naslednjih 10+ let uživali.
V kolikor želite, se lahko udeležite tudi samo prvega modula.

 

Več o naših metodah šolanja pa si lahko preberete v člankih pod rubriko ZANIMIVOSTI.

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Tako izgledajo naši tečajniki:  
 
 
 
 

Log In